Shot-jeugd nadrukkelijk aanwezig in voorjaarscompetitie

IMG_0660

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komend weekeinde (zaterdag 25 januari) gaat de voorjaarscompetitie voor de jeugd van start. De tafeltennisvereniging SHOT is met 8 teams prima vertegenwoordigd en doet in alle (7) afdelingsklassen mee. In de landelijke competitie doet SHOT nog niet mee, maar dat zal met de huidige talentvolle lichting niet lang meer op zich laten wachten.

In de teamsamenstelling zijn veel jonge talenten weer 1 of 2 klassen hoger ingedeeld dan in de najaarscompetitie. Een interessante uitdaging dus! Een geluk is weer dat alle teams volgens schema gelijk uit- en gelijk thuisspelen. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie is, voor alle SHOT-teams, een uitwedstrijd. Het aantal omzettingen is nu echter al fors te noemen; voor 2 teams is de eerste wedstrijd alweer uitgesteld. Op zaterdag 1 februari zullen 5 teams (om 13:00 uur) hun eerste thuiswedstrijden gaan spelen. Het ziet ernaar uit dat deze voorjaarscompetitie voor SHOT de laatste is in het Orlando-gebouw aan de Di Lassostraat.