Senioren gaan van start in de voorjaarscompetitie

IMG_6357

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Ook voor de senioren (18 jaar en ouder) gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Al zien we weer veel vertrouwde gezichten achter de tafeltennistafel bij SHOT, er is toch best wel wat veranderd!

Zo is het vlaggenschip van SHOT weer terug in de Hoofdklasse en zal daar vol voor behoud moeten gaan. Hetzelfde team dat afgelopen najaar overtuigend kampioen werd in de 1e klasse, zal nu (om zich te handhaven) vooral de strijd moeten aanbinden met Elan en VTV. Al zal er tegen SVE en REGA ook gestunt kunnen worden. Gedoodverfde kampioen is hier zonder twijfel het team van Huizen. Het 1e start de competitie met een uitwedstrijd tegen SVE. Voor Axel Diemers (in het afgelopen najaar toegevoegd aan dit team) wordt dit een nieuwe uitdaging.

Ook het 5e team (in de trio-competitie) zal in de voorjaarscompetitie een stapje hogerop gaan spelen en wel in de 3e klasse. Voor Tristan, Jurgen en Ruben is dit een debuut. Alleen Jackie heeft al eerder op dit niveau gespeeld. Een zeer leerzame competitie dus. Komende vrijdag start dit team in Huizen tegen een oude bekende: Huizen 7.

In de 5e klasse zien we enkele nieuwe gezichten voor SHOT achter de tafel. Florian en Milo gaan, binnen SHOT 8, de kleuren van onze vereniging verdedigen. Zij gaan dit team versterken om de eeuwige strijd tegen degradatie te ontlopen. Succes!

Binnen de duo-competitie komt SHOT weer uit met 4 teams, waarbij alleen het 3e echt veranderd is en nu in de 3e klasse gaat uitkomen. Nu vormen Jackie en Tristan het hart van dit team.