Hoe gaat de jeugd in de competitie?

050272F7-1A5D-4EA6-9376-73E0370A3811

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We hebben nu 3 weekeinden achter de rug in de jeugdcompetitie. De komende 3 weken is er geen competitie, dank zij het vreemde schema van de NTTB. Een mooi moment dus voor een tussenstand.

SHOT 1  (1e klasse)

Met een 3e plek heeft het 1e een mooie positie in de 1e klasse. Nieuwkomer Rabih doet het het goed. Glenn wordt absolute kopman. Vasthouden jongens!

SHOT 2  (2e klasse)

Het toch sterke 2e heeft absoluut een zwakke start! Het team moet mee kunnen doen voor het kampioenschap, maar het loopt nog niet. Ronnie lijkt nog in winterslaap.

SHOT 3  (3e klasse)

Het 3e speelt altijd met zijn tweetjes. We wisten dat deze klasse een uitdaging zou zijn en dat zie je in de stand wel terug. Toch is het spel prima en gaat er zeker nog het nodige gewonnen worden.

SHOT 4  (4e klasse)

Dit team speelt ook vaak met 2 man in deze, helaas, incomplete poule. Het gaat best goed met dit team, maar de stand vertekent een beetje als met maar 2 man speelt.

SHOT 5  (5e klasse)

Dit team speelt nog onder zijn kunnen. Isa zit in ‘de omschakeling’ naar verdedigen en is nog heel onvast. De weg omhoog wordt zeker nog gevonden. Wordt een middenmotertje!

SHOT 6  (6e klasse)

Dit team heeft pas 1 wedstrijd achter de rug. En dat ging gewoon prima. Ook hier verwachten we uiteindelijk een plek ergens in het midden van de ranglijst.

SHOT 7  (6e klasse)

Vers in de 6e klas gaat dit team al meteen bovenin meedraaien. Mooi homogeen team. Hilversum wordt kampioen, de rest is te pakken.

SHOT 8  (Starters)

Deze jongens moeten hoog gaan komen in deze poule. De wedstrijd tegen VTV was even een misser; dat gaat zeker goed komen.