Seniorenteams zijn halverwege!

IMG_6357

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie voor de senioren is alweer tot halverwege gevorderd. Een mooi moment natuurlijk om de resultaten tegen het licht te houden. Hoe doet de jeugd het bij de senioren? Gaat het 1e team zich handhaven?

Trio

SHOT 1  Hoofdklasse

Weer terug op het oude niveau. Handhaving is dan vanzelfsprekend het doel. Dat gaat nog best een hele uitdaging worden, nu het cruciale (thuis)duel tegen Elan verrassend dik werd verloren. De huidige 5e plek is gevaarlijk. Voor Axel blijkt de Hoofdklasse nog een hele uitdaging te zijn.

SHOT 2  2e klasse

Na de degradatie was de doelstelling natuurlijk duidelijk. We willen terug! Na 5 wedstrijden heeft het 2e al een behoorlijke marge (7 punten) opgebouwd met de nummer-2. Een kampioenschap lijkt hier dus nu al een vanzelfsprekendheid.

SHOT 3  2e klasse

Het 3e draait gewoon een prima competitie! Een mooie 2e plaats vlak achter de koploper Hoogland. Ofwel: het 3e doet volop mee voor de titel! En daar hebben de jongens ook zeker zin in. Dat wordt dus een leuke 2e helft. We zijn benieuwd!

SHOT 4  3e klasse

Met de terugkeer (uit het buitenland) van Rex en Holger dachten we een sterk en jong 3e klasse team te hebben, maar beiden tobben nog behoorlijk met hun vorm. Alleen Boris doet het goed, met als gevolg een kwetsbare 5e positie op de ranglijst. Knokken jongens!

SHOT 5  3e klasse

Dit jonge debutantenteam heeft het moeilijk in de 3e klasse. Dat was ook voorzien. Handhaven mag hier niet verwacht worden. Het is dus hier vooral leren van het niveau. Ervaring opdoen. Zodat dan een volgende keer handhaven WEL gaat lukken.

SHOT 6  4e klasse

De ervaren spelers van het 6e hebben nog wat in te halen, maar lijken zich te gaan mengen in de titelstrijd. Dat is op zich geen verrassing. De grote vorm moet echter, vooral bij Herman (na een afwezigheid van een half jaar), nog komen. En als DAT gebeurt …

SHOT 7  5e klasse

Na de plotselinge degradatie uit de 4e klasse, staat het 5e nu al soeverein bovenaan. Geen twijfel dus hier over een naderend kampioenschap. En natuurlijk willen deze oude rotten weer terug naar de 4e! Klasse mannen; dat wordt een mooi feestje!

SHOT 8  5e klasse

Het 8e strijdt, zoals wel vaker, tegen degradatie. Maar dat doet het niet alleen; ergo: er zijn volop kansen op behoud in deze heel gelijkmatige poule. Milo kan het niveau best aan, maar moet nog even durven winnen. Gaan jongens!

 

Duo

SHOT 1  1e klasse

Zoals gebruikelijk vecht het 1e team voor behoud. De poule kent weinig krachtsverschillen, dus het kan nog alle kanten op. Duidelijk is dat (niet alleen bij SHOT) de (toevallige) teamsamenstelling voor een wedstrijd allesbepalend kan zijn.

SHOT 2  3e klasse

Ook in deze poule zit alles dicht bij elkaar. En dan telt dus elk puntje extra zwaar. Blijven knokken, jongens! Als je je eenmaal handhaaft, gaat een volgende keer alles gemakkelijker.

SHOT 3  4e klasse

De concurrentie moet nog wat inhalen, maar zeker is dat het 3e meedoet voor de titel. Ook hier kan iedereen letterlijk verliezen van iedereen. Dat houdt de spanning er goed in. Verras ons!

SHOT 4  4e klasse

Het 4e draait prima mee en staat 2e. En daar lijkt het team zeer tevreden mee. De koppositie lijkt iets te ver weg al toont Sebastiaan een uitstekende vorm! Gewoon lekker spelen, zal hier het devies zijn.