Programma week 40 (UPDATE!)

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een nieuwe week, met weer diverse speelmomenten bij SHOT.

Belangrijk: neem kennis van onze Coronaprotocollen via de Coronapagina!!

De persconferentie van het kabinet van 28 september heeft ook direct gevolgen voor SHOT:
1. Kantine
De SHOT-kantine is, ingaande 29 september, voor drie weken gesloten. Na wedstrijden dus geen ‘derde helft’, ook niet in de zaal.
2. Vrij spelen
Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van de wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Dit betekent dat er vrijdag alsnog ruimte geboden kan worden om vrij te spelen. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:
– Er zijn 4 tafels voor competitiewedstrijden, en er zijn 2 tafels voor vrij spelen (Om afstand te kunnen houden staan er maximaal 6 tafels en zijn er extra looppaden).
– Je kan inschrijven op een vast tijdstip van een half uur (in een duo van 2 spelers).
– Deze week kan je je inschrijven via e-mail op jrlt@shot.nl. Als er meerdere mensen op hetzelfde tijdstip inschrijven, geldt het moment van inschrijven. Je krijgt vrijdagmiddag een mail met het toegekende tijdstip.
– Als je vrij komt spelen, ben je alleen aanwezig op dat tijdstip (dus direct erna vertrekken en niet te vroeg komen)

Komende week bekijken we op welke wijze het inschrijven voor vrij spelen verder kunnen verbeteren.

3. Jeugdcompetitie
Over de jeugdcompetitie van 10 oktober volgen nog nadere mededelingen.

Bij de senioren is er dinsdag 1 thuiswedstrijd in de duocompetitie. Er zijn dan 3 drie tafels beschikbaar om vrij te spelen. Wil je vrij spelen? Schrijf je dan even in via het inschrijfformulier.

Naast bovengenoemde wedstrijden en vrijspeel momenten zijn er natuurlijk ook de reguliere trainingen voor de jeugd en de senioren.