Succesvolle clinics en enorme instroom bij PingPongPower

4LCbX1t2TZOHaJvZ6ZeU9A

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen organiseerden we tafeltennisclinics tijdens de gymlessen en startten we weer met PingPongPower.

Op maandag en vrijdag was onze vast partner MJTafeltennis weer van de partij om namens SHOT gymlessen te verzorgen. Op maandag kregen een paar groepen van De Bron, De Wegwijzer en de Insingerschool een leuke tafeltennisclinic. En vrijdag waren er de hele dag gymlessen voor de Insingerschool. De gymlessen werden weer zeer enthousiast ontvangen door alle kinderen en zorgde dus ook voor leuke en enthousiaste reacties van de kinderen.

Op zaterdag zijn we vervolgens weer gestart met een nieuwe serie PingPongPower. Dat de clinics een succes waren, bleek wel uit het aantal aanmeldingen. In totaal meldden meer dan 30 kinderen zich aan voor PingPongPower. Een ongekend succes!!

Op de eerste zaterdag konden we helaas nog niet alle kinderen een plekje aanbieden. Door de Corona maatregelen zijn er onder meer beperkingen op het aantal mensen in een sportzaal. Voor het weekend vanaf 7 november hebben we drie trainingsmomenten op de zaterdag: om 10:00u, om 11:00u en 12:30u. En in die drie trainingen komen in totaal circa 40 kinderen in de leeftijd tot 10 jaar lekker tafeltennissen!!