Geen Open Soester in eerste weekend van januari

IMG_0912

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In verband met de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus zal de Open Soester niet in het eerste weekend van januari worden gespeeld. Als gevolg van de huidige situatie rondom het coronavirus en de maatregelen die hierbij horen (geen wedstrijden, maximaal 30 personen in een binnenruimte, sportkantines gesloten) is het niet mogelijk om een toernooi zoals de Open Soester te organiseren.

 

Dat we de Open Soester niet in het eerste weekend van januari kunnen organiseren, betekent niet dat er sprake van een definitieve afgelasting. Zodra er weer wedstrijden georganiseerd mogen worden, er meer mensen in een binnenruimte mogen verblijven en ook sportkantine weer open mogen, zullen we bekijken of we alsnog een toernooi als de Open Soester kunnen organiseren. Idealiter als voorbereiding op de (her)start van de competitie.

 

Hoe dat er precies uit zal zien, weten we nu nog niet. In onze nieuwe zaal aan de Willaertzaal zien we mogelijkheden om het toernooi op een vergelijkbare manier te laten plaats vinden zoals we dat in de afgelopen decennia hebben gedaan. Tegelijkertijd zijn we uiteraard afhankelijk van de landelijke maatregelen en willen we zorg dragen dat iedereen op een veilige manier kan sporten.
Hopelijk tot snel! Blijf gezond!

 

Met sportieve groet,
Toernooiorganisatie SHOT (S)