Lid worden?

lid1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

Om SHOT te leren kennen, kun je het beste langskomen in de sportzaal De Willaert aan de Willaertstraat 49c in Soest. Heb je al specifieke vragen, stuur gerust eerst een e-mail naar info@shot.nl.

Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Training voor meer informatie over trainingstijden en groepen.

Tafeltennis is geen dure sport. Sportkleding, sportschoenen en een batje is alles wat je nodig hebt. Natuurlijk betaal je bij een vereniging als SHOT contributie. Voor het seizoen 2022/2023 gelden de volgende bedragen:

  Recreatief Competitie
Senioren € 180 € 205
Jeugd € 165 € 185

Op verzoek van een aantal leden is m.i.v. het boekjaar 2009/2010 ook rekening gehouden met een korting voor gezinsleden. Deze korting is van toepassing bij leden die op hetzelfde adres wonen. Vanaf het 2e gezinslid bedraagt de korting € 10,= per persoon.

Vanaf seizoen 2021/2022 gelden ook kortingsregelingen voor kinderen jonger dan 9 jaar. Voor kinderen in de leeftijd van 7 en 8 jaar bedraagt de contributie € 125. Voor kinderen jonger dan 7 jaar bedraagt de contributie € 85.

Op deze website vind je diverse informatie over onze vereniging. Wil je meer informatie, neem dan contact met Joop Kok (ledenadministratie). Wil je je inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier (er liggen uiteraard ook uitgeprinte formulieren in de kantine bij SHOT). Voor algemene vragen of opmerkingen over deze site, kan je een e-mail sturen naar info@shot.nl of kom eens lang in onze speelzaal aan de Willaertstraat 49c in Soest

Om eigen leden te stimuleren om nieuwe leden aan te brengen, kent SHOT sinds 2011 een aanbrengregeling.

Wil je je lidmaatschap van SHOT opzeggen? Dit kan schriftelijk bij Joop Kok (ledenadministratie). De opzegging moet vóór aanvang van het nieuwe boekjaar (start: 1 juni) ontvangen zijn. Indien geen opzegging is ontvangen, wordt het lidmaatschap auotmatisch met één jaar verlengd.