Beleid

beleid

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op deze pagina vind je specifieke informatie over bepaalde onderwerpen. Achtereenvolgens komende volgende onderwerpen aan bod:

  • Vertrouwenscontactpersoon en omgangsregels
  • AVG
  • Statuten
  • Wedstrijdshirts
  • Jeugdsportfonds

Vertrouwenscontactpersoon en omgangsregels

SHOT heeft een aantal omgangsregels vastgesteld. Omgangsregels kan je zien als algemene uitgangspunten voor gedrag, voor iedereen binnen SHOT.  

Daarnaast hebben we een vertrouwenscontactpersoon die kan worden benaderd door iedereen die iets met SHOT te maken heeft. Dus niet alleen alle senior- en jeugdleden, maar ook ouders van jeugdleden. Als je (als lid, trainer, commissielid of gewoon in de kantine) iets vervelends meemaakt dat jou persoonlijk raakt, kan je altijd één van de vertrouwenscontactpersonen bellen of mailen. Bijvoorbeeld bij seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, agressie, geweld of als je je gewoon onzeker voelt bij SHOT.

Wil je meer informatie over de vertrouwenscontactpersoon of onze omgangsregels? Kijk dan op www.shot.nl/vertrouwenscontactpersoon

AVG

In het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) heeft SHOT een privacyverklaring opgesteld.

Heb je vragen naar aanleiding van de privacyverklaring? Neem dan contact op met de voorzitter of secretaris van SHOT via info@shot.nl

Statuten

Wedstrijdshirts

Elk jaar wordt een klein deel van begroting gereserveerd in een kledingfonds. Na drie jaar hiervoor te hebben gespaard, krijgt elk competitiespelend lid een nieuw shirt op de peildatum. Deze peildatum ligt op de maandag in de week van de aanvang van de najaarscompetitie, dus het betreft alle competitiespelende leden van het desbetreffende najaar.

Voor de starterscompetitie is er een uitzondering gemaakt, omdat deze nog in de loop van de competitie kunnen instromen. Alle starters die in de loop van de competitie nog instromen, krijgen eveneens een shirt.

Vervolgens duurt het weer drie jaar voordat iedereen een nieuw shirt krijgt. Iedereen mag zijn shirt houden en hoeft deze nimmer in te leveren. Uiteraard mag men altijd tussentijds een shirt aanschaffen.

Tijdens competitiewedstrijden zijn SHOT-leden verplicht dit shirt te dragen. Voor toernooien geldt deze verplichting niet. Vanaf het moment dat er nieuwe shirts worden vergeven, is het verplicht om deze nieuwe shirts te dragen voor 3 jaar gedurende de competitie.

Dit beleid is van kracht ingaande 1 juni 2020. 

Jeugdsportfonds

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Als gevolg van de coronacrisis hebben nog meer gezinnen geldzorgen. Kinderen die voorheen wekelijks naar de sportclub gingen, staan nu aan de zijlijn.  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen! Als er thuis te weinig geld is, betaalt het jeugdfonds de contributie en de benodigde attributen. Als SHOT vinden we het belangrijk dat ieder kind kan sporten. Wij ondersteunen het Jeugdsportfonds dan ook van harte. Wil je een beroep doen op het Jeugdsportfonds? Raadpleeg dan de brochure of kijk op de website van Jeugdsportfonds