Jeugdsportfonds

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Als gevolg van de coronacrisis hebben nog meer gezinnen geldzorgen. Kinderen die voorheen wekelijks naar de sportclub gingen, staan nu aan de zijlijn. 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen! Als er thuis te weinig geld is, betaalt het jeugdfonds de contributie en de benodigde attributen.

Als SHOT vinden we het belangrijk dat ieder kind kan sporten. Wij ondersteunen het Jeugdsportfonds dan ook van harte. Wil je een beroep doen op het Jeugdsportfonds? Raadpleeg dan de brochure of kijk op de website van Jeugdsportfonds