Levend Stratego als buitentraining

WhatsApp Image 2021-04-24 at 14.48.39 (3)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 24 april is er door de activiteitencommissie van de jeugd een “speciale” buitentraining georganiseerd; Levend Stratego. Om 10:00 vertrok de stoet te voet richting het Herinneringsbos. Daar werd de groep opgedeeld in een rood en een blauw team met ieder een bijbehorende handdoek als vlag. Deze vlag moest worden verstopt in het bos en worden verdedigd tegen het andere team. Iedere speler had van de teamleider een kaart gekregen om zijn of haar rang te bepalen. Een hogere rang (kaart) kon daarmee een lagere rang uit het spel spelen. Uiteindelijk hebben we twee rondes kunnen spelen en aan de rode hoofdjes te zien was het een geslaagd uitje. Hieronder een sfeerimpressie gemaakt door Holger.