SHOT keert terug in landelijke jeugdcompetitie

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT zal vanaf komend seizoen weer actief zijn in de landelijke jeugdcompetitie.

Voor het seizoen 2021/2022 heeft SHOT een landelijk A team geformeerd. Door de terugkeer van Koen Houtgast vanuit Hilversum naar SHOT en de interesse van Luuk Houtgast om na één seizoen bij de senioren weer bij de jeugd te spelen had SHOT een stevige basis om een landelijk A team te formeren.

SHOT heeft Jurre de Bree (TTVN) gevraagd om dit team compleet maken en Jurre heeft deze uitnodiging met enthousiasme aangenomen. Hiermee heeft SHOT een sterk team geformeerd, waarmee het naar verwachting mee kan strijden om de plaatsen in de kampioenspoule.

Wij heten Jurre van harte welkom bij de club en wensen Luuk, Koen en Jurre veel succes en plezier in de komende najaarscompetitie!