Zomerprogramma

cropped-shot.jpg

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komende week (met zaterdag 17 juli als laatste dag) is de laatste week van het oude seizoen. Alle trainingen stoppen daarna en ook onze (vaste) tijden zijn niet meer geldig!

We zitten bijna weer in de (school)vakantieperiode en gelukkig kan er ook dan gewoon getafeltennist worden.

De openingstijden van SHOT tijdens de vakantieperiode zijn als volgt:

– dinsdagochtend jeugd (9:00 tot 12:00 uur)

– dinsdagavond senioren (20:00 tot 22:00u, 3 tafels)

– woensdagmiddag senioren (55+) (13:30 tot 16:30 uur)

– donderdagochtend jeugd (9:00 tot 12:00 uur)

– vrijdag begin van de avond jeugd (18:30 tot 20:00 uur)

– vrijdag avond senioren (20:00 tot 22:00 uur)

 

Als gevolg van de verlate collecties van de aanbieders van tafeltennisshirts, is het nieuwe SHOT-shirt nog niet gekozen. Hierdoor zal het nieuwe SHOT-shirt op zijn vroegst pas halverwege de najaarscompetitie geleverd kunnen worden. We spelen dus nog even in het oude en bekende shirt!

Wij doen ons best om iedereen in een SHOT-shirt competitie te kunnen laten spelen. Mocht je uit je shirt gegroeid zijn, of geen SHOT-shirt hebben, neem even contact op met Pim. Voor de jeugdleden die voor de eerste keer de competitie ingaan, zijn we al op zoek naar shirts.

Het komende seizoen gaan we met een nieuwe bal spelen. We zijn volop in de testfase en laten onze tafeltennisspecialisten hun licht doen schijnen over de verschillende mogelijkheden. Indien je voorkeuren hebt voor een specifieke bal, of vragen hieromtrent, neem vooral even contact op met onze Chef Materialen (wederom Pim).

De algemene ledenvergadering, waarvoor jullie allen genodigd zijn, zal plaats vinden op maandag 30 augustus. Daarbij heeft het bestuur aangegeven dat ze graag nog iemand in het bestuur willen hebben. Er zijn meerdere mogelijkheden om invulling te geven aan de bestuurlijke functie, bijv. de portefeuille sponsoring, maar het bestuur gaat graag in gesprek om te kijken wat het beste bij je past (en of je in het team past). Even een mailtje naar secretaris@shot.nl.

Ten slotte, het allerbelangrijkste, ons 70-jarig jubileum heeft een voorlopige datum!!! Namelijk 28 augustus (zodat jullie niet te scherp zijn op de ALV). Informatie volgt.

 

Nog even dit:

Enkele weken geleden, op een woensdagavond, is een van onze spelers zijn batje kwijtgeraakt. Dit batje is diezelfde avond nog gevonden en in de kantine op de bar neergelegd. Helaas is het batje in de dagen erna alsnog opnieuw verdwenen. Het vermoeden bestaat dat deze wellicht per ongelijk door iemand is meegenomen. Toch wil ons SHOT-lid het batje graag weer terug hebben. Het batje is te herkennen aan een Butterfly Grubba Carbon frame met een grotendeels zwart handvat. De rubbers zijn van het merk Yasaka. Het batje zelf is verder niet te herkennen door iets als initialen, bondsnummer etc. Weet je meer?: mail dan even terug!

 

Vragen? Effe bellen of mailen!

 

 

Groeten, namens het bestuur.