SHOT viert 70-jarig jubileum op 28 augustus

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 28 augustus gaan we het seizoen opstarten met activiteiten in het kader van:

  • ons 70-jarig jubileum!
  • het in gebruik nemen van onze nieuwe zaal en ontmoetingsruimte
  • de start van het nieuwe tafeltennisseizoen

We nodigen iedereen (jeugd, senioren, oudleden, familie, vrienden) uit om hieraan deel te nemen. Het zal een programma worden voor jong en oud, iedereen kan meedoen.

Programma

12:00 – ±13:00 Vertrek fietspuzzeltocht.

Er zal een lunch buffet aanwezig zijn voor een broodje en wat drinken. Je kunt dan ook wat voor onderweg meenemen. Voor de fietspuzzeltocht krijg je vooraf een vertrektijd via e-mail.

13:00 – ±17:00 Fietspuzzeltocht (met 1 tussenstop met versnaperingen)

17:00 – 18:00 Terugkomst van fietspuzzeltocht

18:00 – 19:30 Avond eten (Chinees buffet)

19:30 – 21:00? Avond “Show”, nabespreking fietspuzzeltocht, prijsuitreiking, quiz, opening nieuwe kantine

 

Fietspuzzeltocht

De fietspuzzeltocht zal ongeveer 4 tot 5 uur duren (±28 km lang) en iedereen kan meedoen. De route staat vast (je kunt niet verdwalen), maar onderweg zul je goed moeten opletten om vragen te beantwoorden. De route verlaat de gemeentegrenzen van Soest nauwelijks, dus je blijft in de buurt. Vertrek en aankomst is bij de nieuwe zaal van SHOT. Je kunt je als team opgeven en mocht je geen team hebben dan formeren we teams.

Corona

We kunnen uit de voeten met de corona maatregelen zoals ze gelden. De fietspuzzeltocht is natuurlijk geen probleem. Het avond eten zullen we dusdanig organiseren dat 1,5 meter afstand houden mogelijk is (vandaar even aangeven of je van één huishouden bent). Het avond programma is ook goed te doen binnen de maatregelen.

Opgeven

Wil je meedoen (al is het maar een gedeelte van de dag) geef je dan op via jubileum@shot.nl. Je kunt je opgeven als team, maar ook individueel. Geef aan of je mee wilt eten en of je in de avond aanwezig zult zijn (dit in verband met de planning). Er zijn geen kosten verbonden aan het meedoen, de gehele dag is gratis. De gehele dag is drinken en eten aanwezig voor eenieder die dat wil. Mocht je speciale wensen hebben, laat het ons dan weten. Mocht je iets anders willen dan Chinees als avond eten, dan is dat ook mogelijk.

We hopen op veel deelnemers en een mooie dag.

Vriendelijke/feestelijke groet,

De Activiteitencommissie