Spanning loopt in de seniorencompetitie

e672f6ea-28fc-4e29-9c57-bba474de8471_thumb1140

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie van 2021 voor de senioren heeft (nog) geen last van corona en lijkt helemaal uitgespeeld te gaan worden. De eerste competitie NA de lockdowns! Het is in sommige poules weer reuze spannend. Hoe gaat het lopen?

Trio

SHOT 1  Hoofdklasse

Ging van meet af aan goed van start. En dat was een meevaller, want handhaving was altijd al het motto en zo ook nu weer. Het team staat nu mooi 3e en dat lijkt veilig. In de eerstvolgende thuiswedstrijd moet degradatiekandidaat Elan (nu wel) bedwongen worden en er moet geen verzwaarde degradatie uit het landelijk gaan plaatsvinden (want dan kan zelfs nummer 4 degraderen!).

SHOT 2  1e klasse

Dit wordt een echte billenknijper! Het 2e team kan zich nog steeds handhaven, maar het optreden in deze competitie was toch wel slordig. Al was het maar dat dit 5-mans team toch nog 2 invallers nodig had. Met name in de laatste wedstrijd tegen VTV zal een goed resultaat nodig zijn. Want onderin zit het heel dicht bij elkaar.

SHOT 3  1e klasse

De start in de 1e klasse was heel matig, maar de laatste weken wordt er prima gescoord! Toch zal degradatie niet afgewend kunnen worden. Dat was vooraf ook verwacht, maar inmiddels hebben de jongens toch wel de smaak te pakken gekregen van de 1e klas!

SHOT 4  3e klasse

Na een zwakke start heeft het 4e zich knap omhoog geknokt en staat het nu fraai 1e. Al is de voorsprong nog angstig klein: 2 punten. Gelukkig heeft het 4e een makkelijker programma nog te gaan dan de concurrentie. Als het lukt zou dat knap zijn, weer terug naar de 2e klasse!

SHOT 5  4e klasse

Dit jonge team gaat voor het kampioenschap, maar miste afgelopen dinsdag tegen concurrent Werinon de slag. Dus een 2e plek nu. Het is dus afwachten op Werinon nog ergens dure punten morst. Het 5e heeft wel nog het makkelijkste programma te gaan. Ook hier dus billen knijpen.

SHOT 6  4e klasse

Ons ervaren 6e had vooraf geen titelaspiraties en koerst nu af op een saaie, maar zekere (en veilige) 4e plaats in de eindklassering. Prima natuurlijk. SHOT heeft altijd een stevig contingent gehad in de 4e klasse en dat wordt ook nu weer veilig gesteld.

SHOT 7  4e klasse

Dit debutantenteam heeft van meet af aan een mooie positie in de middenmoot vast kunnen houden. Heel netjes. Een leerzame competitie dus. Degradatie lijkt hier niet aan de orde, maar tegen REGA moet er nog wel even goed opgelet gaan worden.

SHOT 8  4e klasse

Het 8e kreeg toch 4e klasse toegewezen, maar inmiddels kijkt het team, met de rode lantaarn nu stevig in de hand, reikhalzend uit naar de 5e klasse. Geen schande; lekker zonder druk spelen is de ambitie voor dit zeer ervaren team.

SHOT 9  5e klasse

Een goede competitie van het 9e. Na een aarzelende start ligt het nu prima op koers. Een 4e plaats is heel goed haalbaar, maar dan moeten, in de laatste 2 wedstrijden, tegen TOVO en LTTC (beide nu onder het 9e) geen grote missers begaan worden. Klasse mannen!

 

Duo

SHOT 1  3e klasse

Een onverwachte maar dus de te knappere koppositie voor het 1e! En nu al 6 punten los! Maar wel scherp blijven in de laatste 2 potten. En dan op naar de 2e klasse!

SHOT 2  4e klasse

Het 2e team zit een beetje in zwaar weer. Na een moeizame competitie zal (vooral) in de laatste wedstrijd tegen TTCL goed in de bus geblazen moeten worden. Naar verwachting (namelijk) handhaaft nummer 5 zich.

SHOT 3  4e klasse

Het 3e draait een probleemloze competitie. Handhaving lijkt hier vanzelfsprekend. Tegen laagvlieger HTTC (uit nog verloren!) moet dan natuurlijk wel de winst gehaald worden.

 

&nbsp