Update Coronamaatregelen

Corona

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week is een aantal aanvullende maatregelen afgekondigd door de Overheid. Vanzelfsprekend vinden wij het spijtig dat iedereen hier hinder van gaat ondervinden maar we kunnen als sportvereniging helaas niet anders dan hierin meegaan, zodat we op zijn minst jullie nog kunnen laten sporten. Voor de duidelijkheid staan hieronder de belangrijkste maatregelen die jullie moeten weten.

  • De zaal is de komende weken geopend voor sporters en hun begeleiding, de organisatie op locatie die nodig is voor begeleiding van de activiteiten en vrijwilligers die op dat moment voor de vereniging actief zijn. Ouders (van bezoekende jeugdteams) die als chauffeur optreden vallen ook onder deze categorie.
  • Voor het publiek is de accommodatie tijdelijk niet toegankelijk. Dat houdt dus tevens in dat je na de training en competitie de zaal dient te verlaten. Helaas is de gezellige 3e helft niet mogelijk.
  • Na 20.00 uur mag de kantine open blijven voor afhalen (consumpties worden genuttigd op de tribune). Voor 20.00 uur zal de kantine naar alle waarschijnlijkheid ook alleen beschikbaar zijn voor afhalen. Per dag kan dit, indien de situatie hierom vraagt, herzien worden. Denk bijvoorbeeld aan de PingPongPower groep op de zaterdagochtend waarbij jonge kinderen voor het eerst aanwezig zijn. Ouders mogen dan in de kantine plaats nemen.
  • Een coronatoegangsbewijs en identificatie is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar die gebruik maakt van de sportlocaties. Het coronatoegangsbewijs wordt bij de ingang gecontroleerd.
  • De aanwezigen mogen op de tribune tussen training en wedstrijd door iets nuttigen.
  • Blijf vooral sportief en begripvol naar elkaar, dan kunnen we het naar omstandigheden zo gezellig mogelijk maken.