Geen Open Soester in januari 2022

SHOT-300-118

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het is al jarenlang een traditie dat SHOT in het eerste weekend van januari de Open Soesterkampioenschappen organiseert. Helaas moeten we voor het tweede achtereenvolgende jaar besluiten om de Open Soester niet door te laten gaan. Dit heeft alles te maken met de huidige stand van zaken rondom het coronavirus en de verwachtingen voor de komende periode.

De besmettingscijfers lopen momenteel hard op, ook de bezetting in de ziekenhuizen neemt nog steeds fors toe en deze stijging zal naar verwachting de komende periode nog wel aanhouden. Hoewel het binnen de huidige maatregelen (d.d. 20 november) mogelijk is om een toernooi als de Open Soester te organiseren zijn wij van mening dat dit nu niet verstandig is.

De Open Soester zien we altijd als toernooi ter voorbereiding op de competitie. De intentie is daarom om te bekijken of het mogelijk is om in september 2022 een nieuwe editie te organiseren. Dit dan ter voorbereiding op de najaarscompetitie 2022.