Update Coronamaatregelen – 29 november

Corona

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag (26 november) zijn er forse maatregelen genomen die ons als sporters helaas hard raken gedurende (tenminste) de komende 3 weken. Om jullie duidelijk te informeren over deze maatregelen en enkele andere zaken volgen hieronder diverse mededelingen.

  • Er geldt een sluitingstijd voor alle binnen- en buitensportsportaccommodaties tussen 17:00 en 05:00 uur. De kantine is na 17:00 uur gesloten. Afhalen heeft in ons geval na 17:00 uur geen toegevoegde waarde.
  • Indien SHOT overdag open is zal in de kantine aangegeven worden of deze open is voor afhalen of dat je ook in de kantine kunt zitten. Dit kan per dag verschillen.
  • Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17:00 en 05:00 uur niet meer toegestaan. SHOT is dus na 17:00 uur gesloten. Meerdere trainingen, vrijspeelmomenten en competities komen hiermee te vervallen. De jeugdcompetitie wordt wel gewoon afgemaakt dit najaar.
  • Op dit moment zijn we de mogelijkheden aan het verkennen bij de Gemeente Soest om enkele speelmomenten te vervroegen. We zijn er heilig van overtuigd dat blijven sporten een goede bijdrage is om gezond te blijven, ook in deze periode. Tafeltennis kunnen we als veilige sport aanbieden. Vanzelfsprekend zal het aanbod beduidend minder zijn de komende weken.
  • Het moeten tonen van het CTB (Corona Toegangs Bewijs) blijft nodig op de momenten dat SHOT wel open is. Dit geldt voor 18 jaar en ouder. Niet vergeten dat ook om je legitimatie gevraagd kan worden.
  • Bij verplaatsing binnen een locatie waar een CTB geldt, is het dragen van een mondkapje verplicht. De 1,5 meter afstand geldt in de sportkantines. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.
  • De komende 2 weken waren diverse momenten gepland om het nieuwe SHOT shirt te passen. Deze vervallen ook deels. Houd de mail in de gaten voor de nieuwe data. De bestelling voor nieuwe shirts moet nog steeds binnen 2 weken de deur uit.
  • Tijdens het sporten zelf gelden er geen beperkingen.
Wij hopen jullie over enkele weken positiever nieuws te kunnen brengen maar het is echt afwachten. Tevens zullen we dan ook meer weten over wat we in december en januari mogen verwachten aan mogelijkheden. Later deze week kunnen er nog mededelingen volgen die specifieke onderwerpen betreffen of voor specifieke doelgroepen bestemd zijn.

Tot slot, ook nu blijft gelden dat we van elkaar mogen verwachten dat eenieder met respect met de ander om blijft gaan. Laten we binnen de mogelijkheden het beste ervan maken.

Groeten, namens het bestuur,

Joop Kok

t.t.v. SHOT