Marlieke wint A-toernooi in Den Haag

IMG_4701a

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 20 maart stond het tweede A-toernooi van het seizoen op het programma. Namens SHOT kwamen 5 spelers in actie. Een ongekend aantal voor onze vereniging. En eigenlijk zouden er 6 SHOT-ters in actie komen, maar Janneke moest zich helaas ziek afmelden.

Luuk en Koen spelen al jaren mee bij de A-licenties. Beide spelers kwamen vandaag echter niet in het stuk voor en eindigden beiden op de 8e plaats, Luuk bij de onder-17 en Koen bij de onder-15.

Kevin en Melle speelden in een gezamenlijke poule van de onder-13 en de onder-11 categorie. Voor Melle was het zijn eerste A-toernooi en dat was vooral nog even wennen. Hij speelde verdienstelijk en werd uiteindelijk 6e. Kevin behaalde de 4e plaats in de poule.

Bij de meisjes deed Marlieke van zich spreken in een gecombineerde poule van de onder-13 en onder-11. 4 van de 5 partijen werden overtuigend gewonnen met 3-0, de strijd om de 1e plaats tegen Floortje Gerritsen was een zeer spannende pot. Marlieke knokte zich terug van een 2-0 achterstand en wist uiteindelijk in vijf games te winnen. En daarmee won Marlieke het toernooi in deze categorie!! Een erg knappe prestatie!!

Het volgende toernooi voor de A-spelers is het NJK in mei, kort daarop gevolgd door de finale van de NJM in het hemelvaartsweekend.