Luuk en Jip afdelingskampioen dubbelspel!

IMG_5453

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het weekend van 11 en 12 juni stond het laatste grote toernooi van dit seizoen op het programma: Afdelingskampioenschappen Midden voor de hogere senioren en hogere jeugd. Bij de senioren kwamen 6 SHOT-ters in actie, bij de jeugd waren er 10 SHOT-ters.

Jeugd

In het dubbelspel sleepten Luuk en Jip op knappe wijze de titel in de wacht. De tweede plaats was ook voor SHOT: Koen en Jip (spelend voor TTVN, in de competitie uitkomend voor SHOT) legden beslag op het zilver, nadat zij in de halve finale op indrukwekkende wijze het eerste geplaatste duo Teun/Daan hadden verslagen. In de finale wisten Luuk en Jip op de belangrijke momenten de zenuwen beter in bedwang te houden en met 11-9 in de vijfde game haalden zij de titel binnen. Na in 2016 samen Nederlands kampioen te zijn geworden, was dit de tweede titel zij samen wisten te pakken. Gefeliciteerd mannen!

Succes was er ook voor Kevin. Hij wist de Jeugd 2 klasse te winnen. Met goed spel en een goede dosis vechtlust wist hij al zijn tegenstanders te verslaan. De finale was van hoog niveau en bijzonder spannend, en werd met 2 punten verschil in de vijfde game beslist in het voordeel van Kevin. Ook Marlieke viel positief op in de Jeugd 2 klasse. Als 14e ingeschaald, wist zij de halve finale te bereiken na een aantal zeer knappe overwinningen. Een podiumplek zat er helaas net niet in, maar de 4e plaats was een bijzonder goede prestatie.

Ook in de andere klassen waren er succes te noteren. Janneke liet van zich spreken in de Jeugd 3 klasse, daar pakte zij netjes de bronzen plak, oftewel de derde plaats. Koen werd op een driehoekje uitgeschakeld in de poulefase van de Jeugd 1. Hij herstelde zich goed van deze tegenslag en wist daarna het troosttoernooi van de Jeugd 1 op zijn naam te schrijven!

Het seizoen zit er nu zo goed als op, alleen de clubkampioenschappen voor de jeugd volgen aanstaand weekend nog.

Senioren

De senioren speelden eigenlijk allemaal conform plaatsing. De prestatie van Pim was de meest opvallende van de dag, hij overtrof zijn plaatsing (14e) en wist de halve finale te bereiken. Een geweldig spannende strijd tegen Eddy Nieuwenbroek van Lelystad United volgde, die helaas voor Pim ongelukkig verloren ging met 18-16 in de vijfde game.