Jip opnieuw clubkampioen

IMG_5510

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na een afwezigheid van 2 jaar kon er eindelijk weer gestreden worden om de titel clubkampioen van SHOT. Bij de jeugd dan, de strijd om de seniorentitel volgt in september.

Ondanks het warme weer was er toch een behoorlijk goede opkomst. En om iedereen goed koel te houden werd er natuurlijk veel water gedronken en veel ijsjes uitgedeeld.

Alle spelers werden verdeeld over drie klassen. De jeugd 3 was de Startersklasse, spelen met nog geen of zeer weinig competitie ervaring. In deze klasse wist Thomas zich te kronen tot winnaar, Ruby legde beslag op de tweede plek.

In de jeugd 2 klasse was er de kraker tussen de broertjes Maathuis. Hoewel Melle dit onderlinge duel wist te winnen, kon hij geen beslag leggen op een prijs omdat hij een paar potten verrassend verloor. De finale ging tussen Lasse en Isa waarbij Lasse aan het langste eind trok en Isa genoegen moest nemen met de 2e plaats.

In de jeugd 1 nam Jip het op tegen het voltallige, nieuwe team 2. Jip wist overtuigend af te rekenen met Jasper, Thom, Kevin en Marlieke en pakte daarmee zijn tweede titel als clubkampioen! De strijd om de tweede plaats werd uiteindelijk gewonnen door Jasper, die met 14-12 in de vijfde game Kevin wist te verslaan.

Na afloop werd er gezamenlijk gegeten in de kantine, een mooie afsluiting van het seizoen. Daarbij werden ook de kampioensteams van afgelopen voorjaar gehuldigd. Dit waren Kevin, Jasper en Jip als kampioen Landelijk C. In de 6e Klasse werden Rick, Tristan en Duco kampioen.

Verder was er een speciaal applaus voor Melle, Marlieke en Kevin. Zij wisten dit seizoen belangrijke, grote titels te winnen. Melle en Kevin werden beide Nederlands kampioen, bij respectievelijk de Onder 11 en Onder 13! Marlieke wist de Nationale Jeugdmeerkampen te winnen bij de Meisjes Onder 13!