SHOT 4 bekerkampioen 2022!

IMG_5610

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

 

In een zinderende ambiance werd op vrijdagavond 8 juli de bekerfinale gespeeld bij SHOT tussen de teams SHOT 4 en REGA 2. Maar liefst 80 toeschouwers (waaronder een zeer grote delegatie uit Nijkerk) waren getuige van het treffen. Stadiontoeters en de grote trom waren onderdeel van het spektakel.

 

Achter de tafel verschenen twee jeugdige teams met een hoog (competitie-)niveau. REGA ging goed van start met tussenstanden van 0-2 en 1-3. Maar daarna kantelde de wedstrijd. Met veel strijd (de partijen waren goed aan elkaar gewaagd) wist SHOT toch steeds te scoren en uit te lopen naar een 9-3 voorsprong. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 10-4 en veroverde SHOT 4 de beker van de afdeling Midden!!

 

Voor SHOT stonden achter de tafel: Luuk Houtgast, Merlijn Brands, Jip Weijers en Jurre de Bree. Koen Houtgast en Flip Valero verzorgden de coaching van het team!