Joop 50 jaar SHOT lid!

6767A554-BDA1-4B65-B8A5-715CE6A2DF80

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen op zaterdag hadden we nog een bijzondere uitreiking te gaan. Joop Kok was op 1 september 2022 50 jaar lid van SHOT, en daarmee van de NTTB. Een mooi moment wat we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan!

50 jaar lid van dezelfde vereniging is natuurlijk op zichzelf al een uniek feit. Maar de 50 jaar lidmaatschap van Joop zijn natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij gegaan. Joop is vanaf het eerste moment bij de vereniging een zeer actief en betrokken lid. Joop is de degene die het langst de voorzittershamer van SHOT heeft gehanteerd, zo’n 17 jaar. Daarnaast is Joop altijd nauw betrokken geweest bij de jeugd van SHOT. Hij is actief als trainer en is ook de wedstrijdsecretaris. En ook de ledenadministratie is al jaren in goede handen bij Joop. En ongetwijfeld vergeten we een aantal dingen waar Joop ook actief mee is.

Al vele jaren geleden is Joop erelid van onze vereniging geworden. Dat neemt niet weg dat we hem graag nog een keertje in het zonnetjes wilden zetten. In aanwezigheid van een groot aantal leden en zijn gezin werd Joop door voorzitter René Rietveld en showmaster Rob Houtgast toegesproken. Namens SHOT hebben we Joop een mooi cadeau aangeboden, en namens het hoofdbestuur van de NTTB is ook een mooi aandenken overhandigd.