Sponsorkliks

sponsorkliks_nl_white_horizontal

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Help SHOT bij jouw aankopen!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11410&cn=nl&ln=nl  


Aankopen doen bij de grote webshops en daarmee (zonder extra kosten) SHOT een handje helpen? Ja, dat kan!

Als je iets bestelt bij sites als bol.com, Coolblue of AliExpress (en vele anderen), dan kun je dat voortaan doen via de Shot-site (shot.nl), via de link (bovenin het scherm) ‘Shop via SHOT’. Dan kom je terecht op de site van SponsorKliks en daar kun je een heel arsenaal aan webshops benaderen. Als je deze route gebruikt dan krijgt SHOT een percentage van jouw aankoopbedrag zonder dat het jou een cent kost!

Als je deze route onhandig vindt, dan kun je ook favorieten/bladwijzers toevoegen aan jouw browser. Het resultaat is hetzelfde. Hoe dat moet? Kijk even op https://www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork-sk.php?club=11410&cn=nl&ln=nl onder ‘Hoe werkt het?/ Installeer bestelknoppen’.

Iets wat je rechtstreeks op bol.com (of welke andere webshop ook) koopt, kun je later nooit meer aan SHOT koppelen. Let daar dus op.

En, je hoeft geen lid te zijn van SHOT om SHOT te helpen via deze link op de SHOT-site! Dus vraag vrienden en familie om mee te doen!