Kevin wint A-ranglijsttoernooi in Tilburg

39DC59E8-FE84-455C-9859-291A7615855E

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het weekend van 12 en 13 november stond het Jeugdranglijsttoernooi in Tilburg op het programma. Op zondag bij het A-toernooi wist Kevin de titel voor zich op te eisen in de categorie Jongens Onder 13. Kevin bleef de hele dag ongeslagen en wist daarmee zijn eerste A-toernooi bij de JO13 te winnen! Gefeliciteerd Kevin!

Op beide dagen was er een grote delegatie van SHOT aanwezig. Op zaterdag 9 spelers bij het Jeugdranglijsttoernooi, op zondag ook 9 spelers bij het A/B ranglijsttoernooi. En natuurlijk waren op beide dagen evenzoveel coaches aanwezig en diverse supporters, ook wel aanmoedigmensjes genoemd door de spelers.

Op zaterdag werd er naar vermogen gepresteerd door alle spelers. Helaas kwamen er geen spelers in aanmerking voor een B-licentie en daarmee in aanmerking voor deelname op zondag.

Op zondag stak de Kevin er bovenuit, hij wist op overtuigende wijze het toernooi bij de Jongens Onder 13 te winnen. Bij de Meisjes Onder 15 werd Marlieke netjes 6e. Bij de Jongens Onder 19 verraste Luuk met een knappe 12e plaats. Koen had het moeilijk en eindigde het toernooi op plaats 9 bij de Jongens Onder 15. Bij de B-licenties waren er geen verrassingen. Jip ging in zijn poule op een ongelukkig driehoekje uit het toernooi, Isa werd netjes 3e bij de Meisjes Onder 15. Lasse, Melle en Kelvin speelden prima partijen maar kwamen tekort om mee te doen voor de bovenste plekken.

Over drie weken staat het volgende toernooi al weer op het programma, dan gaan we met een grote groep naar de kwartfinale van de NJM in Almere!