Terugblik op een geslaagd Jeugdranglijsttoernooi

IMG_7853

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het weekend van 18 en 19 februari vond, inmiddels is het traditie aan het worden, het jaarlijkse Jeugdranglijsttoernooi in Soest plaats. Op zaterdag bij de spelers zonder licentie was er grote opkomst met ruim 175 spelers verdeeld over diverse categorie├źn. Op de zondag bij de B-licenties was de opkomst dit jaar wat mager met ruim 90 spelers.

Het toernooi verliep in gemoedelijke sfeer en op beide dagen waren er mooie wedstrijden waarin fanatiek en sportief werd gestreden om de punten. Op beide dagen kon er worden ingelopen op het vooraf geplande tijdschema zodat op beide dagen het toernooi ca een uur voor de geplande tijd was afgerond.

Alle uitslagen van het toernooi zijn terug te vinden op toernooi.nl:

Tijdens het toernooi zijn ook diverse filmopnamen gemaakt. Bekijk de aftermovie op YouTube.

De prijswinnaars van zaterdag op een rijtje:

Ook op zondag waren er natuurlijk diverse prijswinnaars.