Sensatie bij SHOT!

IMG_5453

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Af en toe gebeuren er unieke dingen bij SHOT. En dit keer is dat met name bij de jeugd het geval.

Dat het goed gaat met de jeugd van SHOT moge (onder meer) blijken uit het feit dat SHOT 1 dit voorjaar (weer) in de Kampioenspoule speelt, de hoogste jeugdklasse van Nederland. Die Kampioenspoule heeft een toetje, play-offs genaamd, waarin de beste 4 van die poule strijden om de titel ‘Kampioen van Nederland’. Dit jaar zit SHOT in die play-offs en afgelopen zaterdag heeft SHOT 1 de eerste halve finale wedstrijd in Rotterdam knap gewonnen met 7-3.

 

Komende zaterdag (15 april om 13:00 uur) speelt SHOT 1 thuis tegen hetzelfde team en heeft aan 4 punten genoeg om de finale te halen van dat ‘Kampioenschap van Nederland’. Alle steun is welkom. Komt dat zien, komt dat zien!

Als SHOT die finale haalt, dan wordt die wedstrijd op Hemelvaartsdag in Hilversum (in één enkele wedstrijd) gespeeld.

 

Na afloop van die wedstrijd (en alle andere competitiewedstrijden komende zaterdag) gaan we gezamenlijk eten (Chinees). Iedereen (jeugd, senior, ouders) is daarbij welkom. We rekenen 7 euro per persoon af daarvoor. Opgeven daarvoor kan lopende dag tot 1 uur vóór de start van het eten. Het eten begint NA de wedstrijden om ca. 17:30 uur. Doen!