SHOT naar finale om het landskampioenschap Jeugd

IMG_8486

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de 3-7 overwinning in de eerste halve finale tegen Alexandria’66 had SHOT vandaag een uitstekende uitgangspositie in de tweede halve finale van de play-offs in de kampioenspoule.

Vier punten waren er nodig om een plek in de finale te bemachtigen. SHOT speelde in dezelfde opstelling als vorige week: Jurre de Bree, Mats Waersegers en Jip Weijers verschenen achter de tafel.

SHOT startte sterk met een overtuigende overwinning van Jurre op Nico Leeuwenburg. Mats kwam in zijn partij tegen Tobias van Geffen moeizaam op gang, maar wist uiteindelijk met 3-1 te winnen en bracht SHOT daarmee op 2-0.
Jip Weijers deed vervolgens ook een duit in het zakje en wist met 3-1 te winnen van Roald van der Meijden. In het dubbel wisten Jurre en Mats het beslissende 4e punt al te scoren.
SHOT kwam op een 4-0 voorsprong en daarmee wist het zich te plaatsen voor de finale om het landskampioenschap bij de jeugd. Een uniek moment in de historie van de club. Het is namelijk voor de eerste keer dat SHOT zich plaatst voor de finale om het landskampioenschap bij de jeugd.
De finale vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, en wordt gespeeld in het tafeltenniscentrum in Hilversum.
Op de foto v.l.n.r. Jurre de Bree, Mats Waersegers, Jip Weijers, coach Flip Valero en Koen Houtgast.