Kevin Ahlers Nederlands kampioen in het dubbel

Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen weekend werd in sporthal De Trits in Baarn het Nederlands Jeugd Kampioenschap tafeltennis gespeeld. Voor de eerste keer in de geschiedenis werd dit toernooi door SHOT georganiseerd. Namens SHOT kwamen op zaterdag 8 spelers in actie bij het B-toernooi, bij het A-toernooi kwamen 7 spelers in actie.

Op zondag wist Kevin Ahlers twee prijzen in de wacht te slepen. In het dubbelspel veroverde hij, samen met Milan Verweel, de nationale titel in het dubbelspel bij de Jongens Onder 13. In een mooie finale trokken Kevin en Milan de zege met 3-0 overtuigend naar zich toe.

In het enkelspel wist Kevin zich ook te plaatsen voor de finale. Daarin moest hij echter zijn meerdere erkennen in Yunah Ritzerveld. In een spannende finale ging Kevin met miniem verschil in de finale ten onder en moest hij helaas genoeg nemen met zilver.

Een andere opvallende prestatie was er van Marlieke de Gier, zij reikte bij de Meisjes Onder 15 de kwartfinale. Voor de andere SHOT-ters was of de poulefase of de eerste knock-out ronde het eindstation.