Deloitte wint eerste bedrijventoernooi bij SHOT

IMG_8992

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vrijdag 2 juni organiseerde SHOT een bedrijventoernooi in de gezellige sportzaal aan de Willaertstraat. Met een kleine 30 deelnemers van 7 verschillende teams was er een mooie opkomst bij de eerste editie van dit evenement.

Het toernooi startte met twee poulefases met korte partijen zodat je tegen veel verschillende tegenstanders kon spelen. Na de twee poulefases volgende een knock-out ronde dat werd uitgespeeld tot en met de finale.

Per partij werden punten verdiend voor je bedrijf. Uiteindelijk bleek Deloitte als winnaar uit de bus te komen en werd daarmee de winnaar van het eerste bedrijventoernooi van SHOT. Als nummer 2 eindigde het team van Gerb Recruitment.

Naast het toernooi was er ook veel ruimte voor gezelligheid en natuurlijk een hapje en een drankje. Al met al een geslaagd evenement, op naar editie 2 in 2024!