Inventarisatie seniorentraining 2023-2024

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Beste SHOT-ters,

Bij de seniorentraining voor het komend seizoen zal een aantal zaken veranderen ten opzichte van afgelopen seizoenen.

Ten eerste zal vanaf volgend seizoen de training worden verzorgd door Hans den Blanken. Met Hans hebben we een ervaren en enthousiaste trainer voor deze groep gevonden!

Het niveau van de spelersgroep is de afgelopen jaren omhoog gegaan. Waar we jarenlang met 1 hoofdklasse team speelden en diverse teams in de eerste en tweede klasse daaronder, hebben we vanaf komend seizoen een 3e-divisie team en daarnaast ook 2 hoofdklasse teams! Daarbij willen we ook een betere doorstroming van de landelijke jeugdklassen naar de senioren creƫren en zullen we de landelijke jeugdspelers ook laten meedraaien met de seniorentraining.

Hoe de groepen er precies uit gaan zien, zijn we op dit moment aan het inventariseren. Daarvoor hebben we input van jullie nodig. Ben je van plan te komen op de groepstraining olv Hans den Blanken? En zo ja, hoe vaak verwacht je komen? Op van deze input zullen we een groepsindeling gaan maken. Dit zal naar verwachting medio augustus gecommuniceerd gaan worden. De training olv Hans begint op woensdag 6 september.