SHOT viert 50-jarig bestaan van de jeugdafdeling

IMG_9615

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze maand staat er een mooi jubileum op het programma voor SHOT. Waar we 2 jaar geleden het 70-jarig bestaan van de vereniging komen vieren, is het dit jaar 50 jaar geleden dat de jeugdafdeling van SHOT werd gestart. De eerste quizvraag hierbij is natuurlijk wie verantwoordelijk was voor de start van de jeugd bij SHOT. Dat was natuurlijk Joop Kok (op dat moment net 1 jaar lid bij SHOT)!

Het jubileum werd gevierd op zaterdag 2 september. De middag begon met een fietspuzzeltocht door Soest en omstreken. Diverse teams maakten een mooie fietstocht en moesten aan de bak met verschillende opdrachten. En daarnaast het herkennen van bepaalde plekken op basis van foto’s. Wie de fietspuzzeltocht had uitgezet? Dat was natuurlijk Rob Houtgast!

Na de fietspuzzeltocht werd er een gezonde (?) maaltijd geserveerd en stroomden er nog meer geïnteresseerden binnen bij SHOT. Na het eten was het tijd voor het avondprogramma. Dat begon met de prijsuitreiking van de fietspuzzeltocht waarin alle opdrachten werden toegelicht en de juiste (?) antwoorden werden gedeeld. Uiteraard onder bezielende leiding van Rob.   Tot slot was het tijd voor de spelshow “De Slimste SHOT-ter”. Met Holger als presentator en Joop in de rol van brombeer Maarten van Rossem (alleen de zwarte trui ontbrak).  Na een spannende finale moest een benaderingsvraag de beslissing brengen. Marcel Losekoot wist de vraag het beste te beantwoorden. En daarmee kroonde hij zichzelf tot “Slimste SHOT-ter.”

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig nagepraat en de avond op een leuke manier afgesloten.