Verslag van het OTC toernooi bij SHOT

IMG_0971

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Old Timers Club kan weer terugzien op een geslaagd toernooi bij ttv SHOT te Soest. Er waren 44 deelnemers. Wel helaas 2 afmeldingen. Er werd gespeeld tot de 11 (best of three). De indeling van de klasse was op basis van rating NTTB.

In de A klasse werd in een 8-kamp gespeeld (best of five). Dariusz Karniej eindigde ongeslagen als eerste. Meerdere partijen werden in vier of vijf games afgesloten, de deelnemers in deze poule waren aan elkaar gewaagd. Met slechts twee verliespunten eindigde Eddy Nieuwenbroek als tweede.

In de B klasse was het lange tijd spannend Pas in de slotrondes kwamen de onderlinge verschillen naar boven. In de allerlaatste wedstrijd tegen de als tweede geëindigde Jeffrey van Riebec ging de volle buit naar winnaar Tom Passchier.

In de C klasse had gaandeweg een vijftal deelnemers zicht op de eindoverwinning. Ook hier was de allerlaatste wedstrijd bepalend wie als eerste (Ab Kooijmans) en als tweede (René Bornhijm) zou eindigen. Kort gevolgd door drie deelnemers met gelijk aantal geëindigde punten.

In de D-klasse eindigde Gerard Groot Nibbelink ongeslagen als eerste. Met slechts één verliespunt (tegen Gerard) eindigde Ton van Ginkel zeer verdienstelijk als tweede.
In de E-klasse eindigde Anne Dekker als eerste. Met gelijk aantal punten werd het onderlinge resultaat tussen Herman Gieling en Arjan Kingma in het voordeel van en daarmee als tweede geëindigde Arjan bepaald.

De nummers 1 en 2 in elke klasse ontvingen een aandenken. Bovendien ging zoals al jaren gebruikelijk bij ttv SHOT niemand met lege handen naar huis en kregen alle deelnemers een fles wijn mee.

Met vriendelijke groeten, Martin Briët
ttv SHOT Soest

A klasse
1. Dariusz Karniej
2. Eddy Nieuwenbroek
3. Bennie Klein Teeselink
4. Ed Graumans
5. Hans Speek
6. Bert Kwint
7. Franek Bober
8. Michel Szilágyl

B klasse
1. Tom Passchier
2. Jeffrey van Riebec
3. Eric Leenders
4. Ad Roverts
5. Martin Lindenaar
6. Henk Wongsodikromo
7. Lucien Tebbe
8. Frank Vonk
9. Matthijs van Hoorn

C klasse
1. Ab Kooijmans
2. René Bornhijm
3. Bert Akkermans
4. Ingrid Gertz
5. Gerrit Leeflang
6. Mario Smits
7. Eddy Friso
8. John van de Brug
9. Mariëlle Starink

D klasse
1. Gerard Groot Nibbelink
2. Ton van Ginkel
3. Bep van de Broek
4. Jan Faessen
5. Enne Wierda
6. Ruud van Reenen
7. Wim Schimmel
8. Evert Tankink
9. Gilbert Dix

E klasse
1. Anne Dekker
2. Arjan Kingma
3. Herman Gieling
4. Peter de Gans
5. Eva Kernacs
6. Maryam Adhamy
7. Collin Engbers
8. Werner Gertz
9. Anja Lente