Start nieuwe serie PingPongPower

PingPongPower najaar2023 p2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Ontdek samen sporten! Leuke, spannende, actieve, grappige en leerzame activiteiten voor jongens en meisjes. Dat is PingPongPower. Deze activiteit is speciaal ontwikkeld om kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar kennis te laten maken met tafeltennis.

Op zaterdag 4 november gaat weer een nieuwe serie PingPongPower van start! Ook dit jaar voegen we schuiftafeltennis weer toe aan het programma voor de allerjongste kinderen. Interesse in PingPongPower? Meld je dan aan voor PingPongPower via pingpongpower@shot.nl.

In spelvorm maken de kinderen kennis met vaardigheden die belangrijk zijn voor tafeltennis. Denk hierbij aan voetenwerk, motorische vaardigheden en oog-hand coördinatie. Spelvormen die we hiervoor gebruiken zijn bijvoorbeeld balletjes in een mand gooien, hooghouden, balanceren (op een balansbord), oefeningen op de loopladder en effect geven. Rob, Marcel, Axel en Sascha, trainers bij SHOT, begeleiden de activiteiten. Naast de spelvormen wordt ook echt getafeltennist. Iedere training sluiten we af met het beroemde rondje op de tafel.

Alle deelnemers krijgen een eigen stempelkaart. Na iedere training krijgen ze een stempel. Heb je aan het eind minimaal 5 stempels? Dan krijg je van SHOT je eigen wedstrijdbatje!