Jeugdtitel Open Soester prooi voor Imre Hedemann

IMG_1384

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op de tweede dag van de Open Soester waren de jeugdspelers aan de beurt. Imre Hedemann werd de winnaar van dit toernooi, door in een spannende finale topfavoriet Sam Groenewoud met 3-2 te verslaan.

Met een bezetting van 55 deelnemers was het deelnemersveld weer goed gevuld. Alle spelers speelden een 6- of 7-kamp, gevolgd door halve en hele finale. Bij alle categorie├źn vielen er veel spannende partijen te noteren en werd er goed gestreden om de punten.

In Jeugd 3 ging de finale over vier games. Hierin was Jasper Kang (Veldhoven) de sterkste in zijn partij tegen Lijing Bolks van Tafeltennis Zwolle. Alle andere finales werden over het maximum aantal van 5 games gespeeld. Bij de Jeugd 4 had Dennis Wentink (Tafeltennis Zwolle) zijn zenuwen het beste onder controle, met nipt verschil wist hij Thom de Blouw (Over ’t Net) te verslaan.

Bij de Jeugd 2 knokte Charlotte Kang (Velhoven) zich knap naar een vijfde game. Daarin had zij het beste van het spel en wist zo Joeri Peek (SVO) te verslaan.

Bij de Jeugd 1 waren Sam Groenewoud (SVE) en Imre Hedemann (Scylla) de verwachte finalisten. Imre wist Sam goed te ontregelen en wist met zijn linkshandige aanvalspel Sam te verrassen. Hij kroonde zich daarmee tot de winnaar van de Open Soester Jeugd!