Jeugdranglijsttoernooi weer soepel verlopen

IMG_1863

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het weekend van 10 en 11 februari 2024 vond het jaarlijkse Jeugdranglijsttoernooi in Soest plaats, georganiseerd door ttv SHOT (S).

Op zaterdag werd het toernooi voor spelers met een C-licentie gespeeld. Het toernooi was op deze dag met 192 deelnemers volledig volgeboekt, er was zelfs een reservelijst. Dit geeft aan dat er in de jonge groepen en beginnende niveaus weer veel instroom van nieuwe spelers is waar te nemen. Een positieve ontwikkeling voor het tafeltennis!

Op zondag was de opkomst helaas lager. Met name omdat de groep met B-spelers de laatste jaren wat kleiner is geworden. Daarnaast was de opkomst uit het zuiden van het land wat mager, als gevolg van het samenvallen van het toernooi met carnaval. Voor volgend jaar kijken we naar een andere indeling van de categorieën zodat er een betere spreiding over twee dagen is en er in totaal ook meer spelers kunnen deelnemen.

Het toernooi verliep op beide dagen zeer soepel. Op beide dagen verliep het toernooi ook mooi op tijd, waarbij op zondag, door een goede sturing op de voortgang, de finales anderhalf uur eerder dan gepland de finales gespeeld konden worden.

De resultaten van het toernooi zijn terug te vinden op toernooi.nl