Marlieke en Olivier succesvol op het NJK-A

IMG_2994 (1)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In Baarn vond dit weekend het door onze vereniging georganiseerde NJK-B en NJK-A plaats.

Op zondag kwamen een recordaantal van 9 SHOT-ters in actie. 5 spelers waren al direct geplaatst. Olivier, Jasmijn en Melle wonnen zaterdag hun klasse en plaatsten zich daarmee voor het NJK-A. En ook Robyn plaatste zich door een knappe halve finale in haar leeftijd voor de zondag.

De meest opvallende prestaties werden op zondag geleverd door Marlieke en Olivier. In het dubbelspel wist Marlieke met haar dubbelpartner Floortje Gerritsen op overtuigende wijze beslag te leggen op de Nederlandse dubbelspeltitel! Ook Olivier wist beslag te leggen op de dubbeltitel. Met David van der Veen (Bijmaat, competitie spelend voor SHOT) wist hij een spannende vijfgamer in de verlenging naar zich toe te trekken.

In het enkelspel gingen beide spelers met de derde prijs naar huis. Marlieke ging in de halve finale ten onder tegen dubbelpartner Floortje Gerritsen. Ook voor Olivier was de halve finale het eindstation, hij verloor van Daniƫl van Rooij.

Als vereniging kijken we terug op een geslaagd toernooi, zowel vanuit het oogpunt van de organisatie als vanuit de prestaties van onze spelers.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.toernooi.nl (NJK-B, NJK-A).

Ook op de NTTB-site vind je een totaaloverzicht van de winnaars van het NJK weekend.