Grote groep SHOT-ters actief bij NJM Finale

IMG_3255

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het weekend van 8 en 9 juni werd in Panningen de finale van de NJM gespeeld. SHOT was met een grote delegatie van de partij.

Twee dagen voor het toernooi moest Jip (JO19) helaas afzeggen, hij was ziek. Erg zuur voor Jip omdat dit toernooi zijn laatste toernooi bij de jeugd zou zijn geweest.

Aan de andere kant had Lasse mazzel, hij mocht als eerste reserve toch meespelen bij de JO15. Hij wist twee partijen te winnen en eindigde verdienstelijk op de 10e plaats. Broer Melle speelde bij de JO13 en wist ook beslag te leggen op de 10e plaats.

Broer (Olivier) en zus (Jasmijn) van Dijk waren ook beide van de partij. Olivier werd 6e bij de JO11. Voor Jasmijn was er de 9e plaats bij de MO13.

In de MO15 twee spelers van SHOT: Janneke en Marlieke. Een zeer fraaie 4e plaats was het eindresultaat voor Janneke. Marlieke streed met concurrenten Floortje en Sofja om de podiumplaatsen. Marlieke verloor van Sofja maar wist van Floortje te winnen en dat resulteerde in de 2e plaats.

Bij het open O11 toernooi kwam Robyn in actie. Zij werd hierbij 4e.

Naast de sportieve prestaties was het ook een zeer gezellig weekend voor SHOT. Op het nabijgelegen Center Parcs verbleven 24 SHOT-ters gedurende het weekend, waarbij er naast spelers en coaches ook diverse supporters aanwezig waren om er met elkaar een mooi weekend van te maken!