Rick Koren vrijwilliger van het jaar!

IMG_5327 (1)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens de jaarlijkse ALV op 26 augustus is Rick Koren benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Hij is met z’n 14 jaar het jongste lid dat ooit tot vrijwilliger van het jaar is gekozen. Bijzonder dat hij op zo’n jonge leeftijd al zo betrokken is met alles wat speelt binnen de vereniging.

Rick is vaak te vinden op de club en is bijzonder actief met allerlei klusjes die moeten gebeuren. Hij staat altijd klaar, op welk gebied dan ook, maar toch vooral bij de bar.  Zo helpt hij veel mee bij de werkzaamheden rondom de kantine: voorraden aanvullen, barwachten helpen en schoonmaken (!). Daarnaast gaat hij ook vaak mee om boodschappen voor de kantine te doen bij de Makro.

Maar ook bij andere activiteiten binnen de club is Rick vaak aanwezig, pakt hij zijn verantwoordelijkheid  en steekt hij zijn handen uit de mouwen. Zo helpt hij ook mee met de jeugdtraining op zaterdagochtend en is hij lid van het jeugdbestuur van SHOT. De vrijwilliger van het jaar beker is dan ook dik en dik verdiend. Gefeliciteerd Rick!