SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

Om SHOT echt te leren kennen, kun je het beste een paar keer langskomen in de sportzaal De Willaert aan de Willaertstraat 49c in Soest of stuur een mail aan info@shot.nl). Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Training voor meer informatie over trainingstijden.

Tafeltennis is geen dure sport. Sportkleding, sportschoenen en een batje is alles wat je nodig hebt. Natuurlijk betaal je bij een vereniging als SHOT contributie. Voor het seizoen 2022/2023 gelden de volgende bedragen:

Recreatief Competitie
Senioren € 180 € 205
Jeugd € 165 € 185

Op verzoek van een aantal leden is m.i.v. het boekjaar 2009/2010 ook rekening gehouden met een korting voor gezinsleden. Deze korting is van toepassing bij leden die op hetzelfde adres wonen en wordt uitsluitend over de post “overige kosten” (dus niet over het totale contributiebedrag) berekend waarbij het lid met de hoogste leeftijd 100 % betaalt. De berekeningswijze is als volgt: 25 % korting voor het 2e gezinslid, 50 % voor het 3e gezinslid en 75 % voor overigen.

Verder is er een regeling om de jonge kinderen te stimuleren om te gaan tafeltennissen. De contributie voor de jonge doelgroepen bedraagt € 85,- per jaar voor kinderen jonger dan 7 jaar. Voor kinderen in de leeftijd van 7 of 8 jaar bedraagt de jaarlijkse contributie € 125,-.

Op deze website vind je diverse informatie over onze vereniging. Wil je meer informatie, neem dan contact met Joop Kok (ledenadministratie). Wil je je inschrijven? Vul dan het Inschrijfformulier in (er liggen uiteraard ook uitgeprinte formulieren in de kantine bij SHOT). Voor algemene vragen of opmerkingen over deze site, kan je een e-mail sturen naar info@shot.nl of kom eens lang in onze speelzaal aan de Di Lassostraat 65.

Om eigen leden te stimuleren om nieuwe leden aan te brengen, kent SHOT sinds 2011 een aanbrengregeling.

Wil je je lidmaatschap van SHOT opzeggen? Dit kan schriftelijk bij Joop Kok (ledenadministratie). De opzegging moet vóór aanvang van het nieuwe boekjaar (start: 1 juni) ontvangen zijn. Indien geen opzegging is ontvangen, wordt het lidmaatschap auotmatisch met één jaar verlengd.