SHOT is een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatieke en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen. Daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals onze jaarlijkse familiedag, spelletjesavonden en diverse toernooien.

SHOT heeft ruim 100 leden, waarvan ongeveer 40 jeugdleden. Hiermee zijn we één van de grootste verenigingen in de afdeling Midden. We hebben op dit moment 9 seniorenteams in de reguliere afdelingscompetitie en 3 teams in de duo-competitie. Het 1e team speelt in de Hoofdklasse, binnen de afdeling Midden. Bij de jeugd hebben we 8 teams in de competitie, waarbij het 1e team uitkomt op het hoogste landelijke niveau. 

Naast de leden die competitie spelen, hebben we ook een grote groep recreanten die op diverse momenten in de week een balletje komen slaan. Zo is bijvoorbeeld de groep 55+-ers op woensdagmiddag actief en slaan zij dan een balletje.

SHOT heeft een grote speelzaal tot haar beschikking op de Willaertstraat 49c in Soest. Op de meeste avonden zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Trainingen voor meer informatie over trainingstijden.

Tafeltennis is geen dure sport. De weinige dingen die nodig zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Natuurlijk betaal je bij een club contributie. Dit varieert van € 165 per seizoen (seizoen 2021/2022) voor een recreant jeugdlid tot € 205 voor een competitie spelende senior. Voor kinderen onder de 9 jaar gelden bovendien aantrekkelijke kortingsregelingen.

Op deze site vind je diverse informatie over onze vereniging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen aan info@shot.nl of eens langs te komen in onze speelzaal aan de Willaertstraat.