Ontdek samen sporten! Leuke, spannende, actieve, grappige en leerzame activiteiten voor jongens en meisjes. Dat is Ping Pong Power. Deze activiteit is speciaal ontwikkeld om kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar kennis te laten maken met tafeltennis.

In spelvorm maken de kinderen kennis met vaardigheden die belangrijk zijn voor tafeltennis. Denk hierbij aan voetenwerk, motorische vaardigheden en oog-hand coördinatie. Spelvormen die we hiervoor gebruiken zijn bijvoorbeeld balletjes in een mand gooien, hooghouden, balanceren (op een balansbord), oefeningen op de loopladder en effect geven. Rob, Axel en Sascha, trainers bij SHOT, begeleiden de activiteiten. Naast de spelvormen wordt ook echt getafeltennist. Iedere training sluiten we af met het beroemde rondje op de tafel.

Alle deelnemers krijgen een eigen stempelkaart. Na iedere training krijgen ze een stempel. Heb je aan het eind minimaal 6 stempels? Dan krijg je van SHOT je eigen wedstrijdbatje!

Op 4 november 2023 starten we met een nieuwe serie Ping Pong Power. De stempelkaarten worden uitgedeeld vanaf eind oktober. Op zaterdag 4 november is de eerste training voor de nieuwe PingPongPower groep. Op 16 december sluiten we af met een speciaal PingPongPower toernooi.

Wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar pingpongpower@shot.nl

Terugkijken op eerdere edities van PingPongPower? Kijk dan het filmpje of foto’s van de allereerste PingPongPower in 2014.