Sinds 1 januari 2009 is Menereis hoofdsponsor van SHOT. Vanaf de oprichting van het bedrijf eind 2008 heeft Menereis in korte tijd grote naam gemaakt in de tafeltenniswereld en is ook niet meer weg te denken uit de tafeltenniswereld. Een paar jaar geleden heeft Menereis haar tafeltennisactiviteiten overgedragen aan Sport Europe en is het bedrijf verder gegaan met sportvoeding onder de naam House of Nutrition. Onder die naam is de sponsoring voortgezet. De sponsoring met House of Nutrition is per zomer 2020 beëindigd.

Vanaf 1 september heeft SHOT een samenwerkingsovereenkomst met Game11. Zie hiervoor ook het nieuwsbericht van 8 oktober.

Er zijn verschillende mogelijkheden om SHOT te sponsoren. Hierbij kunt u denken aan een vermelding op deze website, shirtsponsoring, borden, trainingspakken etc. Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden, neem dan contact op met de leden van onze sponsorcommissie.

Ook op het gebied van PR zijn we zeer actief. Niet alleen op deze website lees je resultaten en verslagen van onze teams. Wekelijks wordt een verslag van het eerste seniorenteam gepubliceerd in de Soester Courant. Via het digitale archief van de Soester Courant zijn de artikelen van de afgelopen jaren te raadplegen.