Internetcommissie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{lid henri-ter-steeg rene-de-gier robin-de-roode}

[image]

[name]

[email_to]

{/lid}

{lid esther-udinga joop-kok}

[image]

[name]

[email_to]

{/lid}

Interne en externe communicatie is erop gericht de vereniging bekend te maken bij en in contact te treden met mensen en organisaties binnen en buiten de vereniging. Publiciteit versterkt de naamsbekendheid, zorgt voor aandacht en vergroot de aantrekkingskracht van de vereniging.

De website van SHOT biedt achtergrondinformatie over de club, bestuur en commissies, competitieschema’s, uitslagen, leden, toernooien, etc. De website biedt informatie voor leden en potentiĆ«le leden, maar is daarnaast ook bedoeld om potentiĆ«le sponsors te bereiken, en in algemene zin contacten te onderhouden met de omgeving, pers, gemeente en tafeltennisliefhebbers. Naast de eigen website is SHOT ook te vinden op Facebook en Twitter.