Ruime overwinning voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de 2e thuiswedstrijd van het seizoen ontving SHOT het Utrechtse UTTC. Voor SHOT was het doel duidelijk: in de strijd om plek 4 moest een overwinning gehaald worden. Dat doel werd ruimschoots gehaald. Na iets meer dan 3 uur tafeltennis stond de eindstand van 8-2 op het scorebord.

Voor SHOT namen Hans van Gool, Martin Fransen en Henri ter Steeg de honneurs waar. Voor UTTC verschenen Mark Broers, Jurian Broers en Gido Jehoel achter de tafel.

SHOT ging goed van start met duidelijke overwinningen van Hans en Henri. Martin had in zijn eerste partij moeite om het ritme te vinden en moest zijn tegenstander feliciteren. Hij herstelde zich echter sterk in het dubbel, dat hij samen met Hans wist te winnen.

Na het dubbel bouwde SHOT de voorsprong snel uit. De tweede serie enkelspelen werden allemaal gewonnen door de SHOT-ters en daarmee liep SHOT uit van 3-1 naar 6-1. In zijn laatste partij bleef Henri op twee overwinningen, Martin pakte vervolgens zijn tweede overwinning en bracht daarmee de stand op 7-2. De laatste partij was de meest spannende. Hans leek op een nederlaag af te koersen, maar wist tijdig het tij te keren en was in de vijfde en beslissende game oppermachtig. Hij scoorde daarmee, in zijn eerste wedstrijd na zijn verjaardag, een fraaie hattrick!

Dik tevreden gezichten dus bij de SHOT-ters na afloop van de wedstrijd. “Een uitstekende uitslag”, zo vatte Hans de uitslag samen. “Een zeer belangrijke overwinning in de strijd om plaats 4. We staan nu 5 punten boven UTTC en dat is een mooie marge.”, vulde Henri ter Steeg. Volgende week wacht een zware uitwedstrijd voor de SHOT-ters. In Almere gaat SHOT op bezoek bij koploper Almeerspin.