GO voor het Jeugdranglijsttoernooi

SHOT-Logo-Promo-2021

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zoals in de uitnodiging voor het Jeugdranglijsttoernooi is vermeld, is er op 11 februari een Go / No-Go moment om te besluiten of het toernooi daadwerkelijk door kan gaan. Vanochtend heeft hierover overleg plaats gevonden en is er unaniem een Go gegeven voor het toernooi. Kortom, het Jeugdranglijstoernooi op zaterdag 19 en zondag 20 februari gaat door!

De indelingen zullen eind volgende week gepubliceerd worden via toernooi.nl

Volgende week woensdag of donderdag zal ook het Coronaprotocol dat van toepassing is, gepubliceerd worden. We wachten hiermee tot ná de persconferentie van aanstaande dinsdag om zodoende een actueel protocol te communiceren.

Wij kijken uit naar de vijfde editie van het Jeugdranglijsttoernooi in Soest! 🙂

Kijk voor de laatste informatie op de pagina van het Jeugdranglijsttoernooi.