Bedrijventoernooi

Hier vindt u alle informatie over het bedrijventoernooi dat door de sponsorcommissie wordt georganiseerd

2e Bedrijventoernooi op 31 mei

Op vrijdag 31 mei is het zover! Het tweede SHOT tafeltennis bedrijventoernooi waaraan jij en je collega’s natuurlijk moeten meedoen! Vorig jaar was super gezellig en dit jaar gaan we er natuurlijk nog een groter evenement van maken! Via dit bericht willen we jou en jouw werkgever uitdagen om met een bedrijfsteam te komen strijden om de

Lees verder »

Deloitte wint eerste bedrijventoernooi bij SHOT

Vrijdag 2 juni organiseerde SHOT een bedrijventoernooi in de gezellige sportzaal aan de Willaertstraat. Met een kleine 30 deelnemers van 7 verschillende teams was er een mooie opkomst bij de eerste editie van dit evenement. Het toernooi startte met twee poulefases met korte partijen zodat je tegen veel verschillende tegenstanders kon spelen. Na de twee

Lees verder »

Soester Bedrijven Tafeltennistoernooi

Ook voor bedrijven in Soest en omstreken organiseert SHOT een leuk toernooi: het Soester Bedrijven Tafeltennistoernooi.

Iedereen heeft wel eens getafeltennist, bij een vereniging, op school of op de camping. Tafeltennis is een sport voor jong en oud, en voor alle niveaus. Met dit motto in het achterhoofd kan iedereen mee doen.

Er wordt gespeeld in meerkampen, waarbij ieder op zijn/haar eigen niveau speelt. Na de meerkampen volgen knock-out rondes. Batjes zijn beschikbaar voor diegenen die zelf geen batje hebben.

Het Soester Bedrijven Tafeltennistoernooi vindt dit jaar plaats op donderdag 16 mei 2013, aanvang 20:00u. De zaal is open vanaf 19:00u. Het toernooi eindigt rond 23:30u.

Klik hier voor de uitnodigingsposter van het toernooi. Opgeven voor het toernooi kan bij Martin Briët (hiervoor is een inschrijfformulier beschikbaar).

Lees verder »