Eén keer per jaar organiseert tafeltennisvereniging SHOT in samenwerking met OTC (Old Timers Club) het jaarlijks terugkerende Veteranentoernooi. 

Tafeltennisliefhebbers van 40 jaar of ouder (dames vanaf 35 jaar) uit de regio en daarbuiten worden daarvoor uitgenodigd. Men hoeft geen lid van de NTTB of OTC te zijn. Zowel recreanten als competitie spelende leden zijn van harte welkom!

Het toernooi wordt altijd op de 3e zondag in oktober in de zaal van SHOT gespeeld. Er wordt in de vorm van meerkampen (dus geen afvalsysteem) gespeeld. Ieder speelt op zijn/haar eigen niveau mee. Per klasse worden 2 prijzen beschikbaar gesteld, waarbij in voorgaande jaren nog niemand met lege handen naar huis is gegaan. Er wordt inschrijfgeld per deelnemer gevraagd (voor niet OTC-leden is dit hoger).

Jaarlijks begroeten wij vele tafeltennisvrienden en –vriendinnen die er gezamenlijk altijd een gezellige en sportieve dag van maken. Het toernooi wordt goed bezocht en tijdige inschrijving is dan ook wenselijk. Aanmelden kan via e-mail (martin.briet@shot.nl ).