Ranglijsttoernooi

Op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari organiseert SHOT voor de tweede keer een ranglijsttoernooi in Soest:

In de laatste dagen voorafgaand aan het toernooi zullen de (concept) poule-indelingen op www.toernooi.nl gepubliceerd worden. Tijdens het toernooi zullen uitslagen ook op toernooi.nl gepubliceerd worden.
Let op: aan deze indelingen kunnen geen rechten ontleend worden, als gevolg van bijvoorbeeld afmeldingen kunnen de indelingen mogelijk nog gewijzigd worden!

Het toernooi wordt gespeeld op de volgende locatie:

Sportboulevard De Engh
Dalweg 181, 3762 AW Soest
035 – 602 7363

Voor een routebeschrijving kan je terecht op Google Maps. Bij de accommodatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In het kaartje hieronder kan je zien waar de parkeerplekken zijn.
Parkeren
Het toernooi begint op beide dagen om 10:00u. De zaal is open vanaf 08:30u.

Bij dit toernooi spelen we met TIBHAR *** 40+ SL ballen. De ballen worden beschikbaar gesteld voor het spelen van de wedstrijden. Voor het inspelen dienen de spelers zelf ballen mee te nemen.

Betaling moet gelijktijdig met de inschrijving gedaan worden door overmaking van het verschuldigde bedrag op NL70 RABO 0359 9593 93 t.n.v. SHOT Soest onder vermelding van Jeugdranglijsttoernooi en de naam van de vereniging.

Voor meer informatie kan je een e-mail sturen aan jrlt@shot.nl.

Benieuwd naar de uitslagen van vorig jaar? Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van de zaterdag en de zondag. Of bekijk het filmpje met een leuke impressie van de 2017 editie.